Dostava in plačilo

Možnosti plačil v spletni trgovini

Plačilo po predračunu
Pri plačilu po predračunu se Vam izpiše predračun in vzorec položnice za plačilo. Položnico lahko plačate preko spletne banke, na banki ali na pošti. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najvarnejša in najhitrejša in je zato tudi najbolj zaželena. S plačilom počakajte, da Vaše naročilo preide v stanje “V obdelavi”. Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo Vašega naročila.

Naše pakete dostavlja dostavna služba Intereuropa. Pri naročilu s plačilom po povzetju ne nastanejo nobeni dodatni stroški.

Plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico

Možno je plačilo s plačilno oz. kreditno kartico (MasterCard® in Visa).

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z Vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z Vami dogovorili o dobavnem roku. DO-RAL d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo “V obdelavi”, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Vsa naročila opravljena do 11. ure bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Tranzitni čas ne vključuje sobote, nedelje in praznikov. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosimo povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave.

 

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila.

V primeru, da zaloga poide, Vas bomo o tem nemudoma obvestili in Vam predstavili ostalo ponudbo ali Vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Upravitelj spletne trgovine ‘kupibarve.si’ si pridržuje pravico do zavrnitve naročenega blaga po lastni presoji.
Osebni prevzem

DO-RAL d.o.o., Kidričeva cesta 94, 4220 Škofja Loka

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na težo naročila.

Do 5 kg: 4,90 €
Do 10 kg: 5,9 €
Do 15 kg: 6,9 €
Do 20 kg: 8,9 €
Do 30 kg: 10,9 €
Do 40 kg: 12,90 €
Do 50 kg: 14,90 €
Do 60 kg: 16,90 €
Do 70 kg: 17,90 €
Do 80 kg: 18,90 €
Do 90 kg: 19,90

Vse navedene cene vključujejo DDV.